World Top 10 Pool

_MG_6030_MG_6041_MG_6043_MG_6070Det är sista dagen i paradiset på Velassaru och Fabian passade på att ta några härliga bilder från den magnifika poolen när vi badar. På kvällen är poolen också super vacker då det ligger mini ledspots i hela botten. Dessa gör att det ser ut som en glittrande stjärnhimmel under vatten. Så läckert!

Denna pool är dessutom utsedd till en av de 10 finaste i världen! Och det är den verkligen värd, eller hur!? 🙂

Vi lämnar Maldiverna och Velassaru för att bege oss vidare mot Doha. Det känns konstigt att lämna ön, här finns så mycket starka känslor knutna till denna plats. Men å andra sidan känns 9 dagar här som alldeles lagom. Vi har ju trots allt varit ganska isolerade på en öde ö – men självklart levt som kungar och prinsessor.

För er som undrar om det har varit några gäster eller familjemedlemmar med på resan så är svaret – NEJ! Ingen har blivit glömd eller oinbjuden, så var inte ledsna. Vi har varit ensamma på Velassaru, det är bara Fabian som varit här tillsammans med oss.

Det har varit enormt kul, så mycket skratt och glädje vi ska ta med oss härifrån. Och det bästa av allt är att vi har så otroligt mycket bilder. Mer ska ni få se!

Men som sagt, resan är inte slut än. Snart får ni se Grand Hytat Doha. Ett riktigt palats till hotell! 🙂

Dela detta
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *